Lördagsloppis Mirum Galleria


Vid regn under tak!

Välkommen till vär bakluckeloppis på Mirum Galleria! Precis vid E22´an på taket av p-huset varje lördag maj till september.

Toppenläge! I gallerian finns det alltid massor av folk plus att vi syns jättebra från Europavägen. Här säljer man riktigt bra så kom och testa att bli säljare för en dag du med! Alla kan sälja – även du!

Se NT´s reportage från premiären här (betallänk)

Se Folkbladets TV-inslag här (betallänk)

Sälja på loppisen

Du behöver inte förboka plats, packa bara bilen full och sälj från bakluckan. Har du ingen bil går det bra att sälja från ett vanligt bord. Meddela oss bara vid incheckningen hur ni vill ha det.

För de som inte har bord så har vi ett begränsat antal för uthyrning. Borden kan inte förbokas utan hyrs ut efter behov. Max ett bord per säljare.

Du som ska sälja, här hittar du en vägbeskrivning. Skriv in din adress så visar Google vägen till säljområdet.

Behöver du åka tidigatre så meddela oss detta redan vid incheckningen. För de säljare som kommer med två bilar men endast ska ha en kvar på säljområdet finns parkering under detta. Tänk på att det endast är 4-timmarsparkering på alla p-platser i Mirum.

Besöka loppisen

Besökare hänvisas till parkeringshuset ovanför gallerian. Samma som vi använder för loppis på vintern. Följ skyltningen i rondellen när ni kommer om ni är osäkra på vägen.

OBS! Det är inte samma p-hus som vi använder på vintern.

Klicka här så får du upp en karta över besöksparkeringen. Skriv in din adress så visar Google vägen till gästparkeringen.

Priser

Standardplats (3 längdmeter bakom bilen): 200 kr (minsta platsavgift)

Bil med släp tillhörande samma säljare (5 längdmeter): 300 kr

Stor plats med eller utan bil (5*5 meter): 300kr

Lastbil/stor husbil/buss: 400 kr (maxvikt 3,5 ton)

Extra längdmeter: 50 kr/st

Hyrbord: 50 kr/st (begränsat antal, går ej att förboka)

Betala kontant, med kort eller med Swish

Årskorten gäller.

Tider

Lördagar mellan 5/5 – 25/8 (stängt 23/6)

Incheckningen börjar kl 7:00. Vi ber er att inte komma tidigare då det är risk för köer. Väntlägen finns i området runt gallerian.

Marknaden igång mellan 9:00-14:00. Insläpp besökare/handlare från 9:00.

Hitta hit

Spårvagn 2 går från centrala Norrköping. Här finner du tidtabellen.

Övrigt:

Tänk på att inte blockera rondell och tillfartsvägar till gallerian innan ni kommer till er säljplats. Vi hjälps åt så det går snabbt och smidigt att komma på plats.

Endast säljare kommer in kl 7:00. Övriga besökare från kl 9:00. Alltså inga uppköpare/handlare på loppisområdet innan dess. För att höja säkerheten kommer våra ordningsvakter att avvisa obehöriga från marknadsområdet innan 9:00. Området måste vara utrymt och städat senast kl 15:00.

Frukt och jordgubbar får inte säljas. Inte heller nya partihandlade varor. Grönsaker, honung, svamp och ägg får säljas av privatpersoner men inte av företag.

Maximal fordonsvikt 3,5 ton.

Parkering:

Vi hänvisar er till p-huset ovanför gallerian. Infart från Lidaleden. Klicka här så får du upp en karta över besöksparkeringen. Skriv in din adress så visar Google vägen till gästparkeringen.

Snabbfakta om marknaden

Typ: Bakluckeloppis

Etablerad: 2018

Underlag: Betong

Max antal säljare: 120

Faciliteter: Allt i gallerian

 

I samarbete med