Lördagsloppis på Mirum Galleria


OBS! Preliminära datum och tider 2020

Vi kan inte med säkerhet säga när säsongen startar med tanke på Coronasmittan. Följ denna sida eller vår Facebookgrupp för information om när vi får klartecken av myndigheterna. LÄNK TILL FACEBOOK

NYHET – SWISHRABATT PÅ SÄLJPLATSERNA. Klicka här för info.

TIDER (PRELIMINÄRA)

Lördagar mellan 25/4 – 26/9 (stängt 20/6). Incheckning från kl 7:00. Insläpp fyndsugna kl 9:00.

Marknaden är öppen mellan 9:00-13:30

PRISER VID DROP-IN

Standardplats (5*3 meter): 200 kr/st.

Bil med släp tillhörande samma säljare (5*5 meter): 300 kr

Stor plats med eller utan bil (5*5 meter): 300 kr

Extra meter: 50 kr/st

Hyrbord: 90 kr/st (begränsat antal, kan ej förbokas)

Platsavgiften betalas med kort, kontant eller Swish direkt vid incheckningen. Meddela när ni kommer om ni behöver en större yta än standardplatsen på tre meter.

Årskorten gäller för standardplats.

HITTA HIT

Klicka HÄR för att få upp en karta över området. Spårvagn 2 går från centrala Norrköping. Här finner du tidtabellen.

ÖVRIGT

Endast säljare kommer in kl 7:00. Övriga besökare från kl 9:00. Alltså inga uppköpare/handlare på loppisområdet innan dess. Området måste vara utrymt och städat senast kl 15:00.

Frukt och jordgubbar får inte säljas. Inte heller nya partihandlade varor. Grönsaker, honung, svamp och ägg får säljas av privatpersoner men inte av företag.

Maxhöjd om vi vid regn eller värmebölja är i nedre garaget = 2,3 meter.

Maximal fordonsvikt övre p-däck = 3,5 ton.

Alla säljare måste ha bord. Vi har ett antal hyrbord.

När vi parkerar in er på er säljplats så behöver ni inte ta hänsyn till markeringarna i marken. Följ våra handsignaler.

Besöksparkering

Vi hänvisar er till p-huset ovanför gallerian. Infart från Lidaleden. Klicka här så får du upp en karta över besöksparkeringen. Skriv in din adress så visar Google vägen till gästparkeringen.

Snabbfakta om marknaden

Typ: Bakluckeloppis

Etablerad: 2013

Underlag: Betong

Max antal säljare: 150

Faciliteter: Gallerians hela utbud

I samarbete med