Om oss


Välkommen till Turistia – eventarrangören från Östergötland. Vi arrangerar ett stort antal event med varierande inriktning under året. I år är det hela 30 år sedan vi startade och vi har genom åren skaffat oss en gedigen kunskap om hur ett arrangemang ska genomföras på bästa sätt. Vi brinner för att se människor trivas.

Baklucke- och traditionell bordloppis är de vanligaste eventen, men även knallemarknader, design/konstnärsmarknader, megaloppisar och veteran/nostalgimarknader finns i vårt utbud. Nya koncept tillkommer löpande så håll utkik på denna sida för nyheter om dessa.

Våra löften är:

  • Vi finns alltid på plats under eventets öppettider
  • Vi ser till att våra enkla regler följs
  • Vi har alla nödvändiga tillstånd för att bedriva arrangemanget
  • Vi marknadsför oss alltid för att så många som möjligt ska hitta till oss
  • Vi särbehandlar ingen

Vi tittar även ständigt efter nya möjligheter att arrangera event. Dessutom är våra tjänster tillgängliga för andra typer av publika arrangemang. Vår organisation har en hög kompetens rörande planering, marknadsföring, myndighetskontakter, genomförande och uppföljning. Vi har ett antal duktiga värdar och värdinnor samt ordningsvakter, så tveka inte att höra av er om ni behöver vår hjälp med att genomföra ett arrangemang.

I menyn kan ni välja vilken marknad ni vill besöka eller sälja på. Här finner ni även en hel del tips och tricks som är nyttiga inför ert besök.

Loppistelefonen: 0734-430650 (8-1, ej sms)

E-post: turistia@yahoo.com